Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Which VM to use?
#54799
Which VM to use? 1 Month, 3 Weeks ago Karma: 0
Hello,

I am curious which setup of VM+ISO(OS) are you using to run miner bots?

Local configuration:
CPU I7-8700
RAM 16GB
GPU 1080Ti
OS Windows 10 (64bit)

Do you have any recommendations?

Regards,
Kire
kire77
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#54824
Re: Which VM to use? 1 Month, 3 Weeks ago Karma: 701
I am using Windows 7, 64 bit
Slav2
Admin
Posts: 14832
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#54838
Re: Which VM to use? 1 Month, 3 Weeks ago Karma: 0
Slav2 wrote:
I am using Windows 7, 64 bit

Hello Slav

Whats the current working combination of VM and Windows ISO ? and any specific settings ?
There are many versions of W7 64bit ISO available, so would need to know which one specifically, and any additional installed software.

I am having a hard time getting it to work. Currently have a 'normal' W10 ISO and the VMware 15 version linked on this site. But it has that 'issue' that causes all inputs, camera movement etc to become incredibly lagged, unusable, in anywhere form 5 minutes to an hour of usage. (even with 1core 1 thread)

If you know of a working combination could you be as specific as possible in regards to the above, like for example if there is a specific version of windows ur using, and crucially where to get it to ensure i can get the exact same version.

Thanks.
NovaJack
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2020/04/06 05:40 By NovaJack.
The administrator has disabled public write access.
 
#54849
Re: Which VM to use? 1 Month, 3 Weeks ago Karma: 701
I usually don't have problems with VMs with any windows version. The only lags appear when eve is downloading resource files in background. When I test VM and like result for the first time, I switch off VM and create snapshot. Then I rollback to this snapshot when something goes wrong without too much thinking about a reason.

Do you run just one VM and it lags? Open settings of your VM and set graphic memory to 500MB and memory of your VM as many as possible and test.
Slav2
Admin
Posts: 14832
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2020/04/06 16:14 By Slav2.
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2020
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin