Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

I cant get the bot to work
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: I cant get the bot to work
#54426
I cant get the bot to work 2 Weeks, 4 Days ago Karma: 0
Hi macrolabs forum.

Ive tried many versions of the bot.
I could get the miner and trader to work!
But all the combat bots do not work for me. I tried the FW bot and i couldnt get it to work.
So i passed in that and moved to the anomaly hunter.

I joined a null corp and bought myself a ratting domi.
I cant get the bot to work again it keeps closing the game after undocking and docking again.
Is anyone able to help me with the installation?

Thank you.
dario23
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#54427
Re: I cant get the bot to work 2 Weeks, 4 Days ago Karma: 6
Did you read ANY of the FAQ?

Start there.

Read it ALL.

THEN do First Run.
Pronator
Expert Boarder
Posts: 295
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#54434
Re: I cant get the bot to work 2 Weeks ago Karma: 686
dario23,

At first check in about box that bot version is 9.13.5
Then record log file as per link in my signature and send to me.
As a rule new users have problem with bot settings. Better if you contact me in person to not waste time
Slav2
Admin
Posts: 14612
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2020
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin