Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Since update -> LOOSE SHIP every run !
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Since update -> LOOSE SHIP every run !
#52431
Since update -> LOOSE SHIP every run ! 2 Months, 2 Weeks ago Karma: 1
Hello,

since new update, i loose 1 vni / day.

I recorded my last session, and check the log , what happend :

The bot think they are no NPC left on the field and launch StopOperationHunter(430) and CheckAnomalies(510). but it left many NPC who deal damage.

This function inclued to stop the 100mb AB, so the ship can't tank damage anymore. ( tank speed ).

Slave, i'll send you my log file + my video.


thanks,
evaexe
Fresh Boarder
Posts: 39
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#52449
Re: Since update -> LOOSE SHIP every run ! 2 Months, 1 Week ago Karma: 663
After EVE update you mean? You can add increased delay to wait for NPCs. The problem might be in new NPC icons although, so attach screenshot of NPCs in overview (save as screen.bmp)
Slav2
Admin
Posts: 14101
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#52504
Re: Since update -> LOOSE SHIP every run ! 2 Months, 1 Week ago Karma: 663
It was fight timeout of 1800 seconds. Increase it in settings. You need more time for a fight.
Slav2
Admin
Posts: 14101
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2019
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin