Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Functions stopped working
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Functions stopped working
#49615
Functions stopped working 7 Months, 3 Weeks ago Karma: 0
The auctioneer stops after about 40 secs the error log has been sent with the report form the client.
Does not get past looking for 1st item, tyoe it in 3-4 times very fast then stops.
Same with processing, it stops after clearing thing out of characters store. Opens the store box in house opens the characters then just stops .. does not crash just hangs probably ocr loop.
Also pauses on start up .. gets passed the login to start screen - sometimes hangs there , if I minimize then it auto resizes and carries on to the server screen, again if i minimize it it out resizes and carries on. Left it for 15 minutes in case there is a random time function, did not start.
Cow function works fine,
Fishing seems to work fine.
turringtest
Senior Boarder
Posts: 111
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2018/04/28 03:56 By turringtest.
The administrator has disabled public write access.
 
#49618
Re: Functions stopped working 7 Months, 3 Weeks ago Karma: 0
Hi Slav could you take take the licence timer off , i'd like to try it out on a couple of other machines plz ?
turringtest
Senior Boarder
Posts: 111
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#49620
Re: Functions stopped working 7 Months, 3 Weeks ago Karma: 0
The Auctioneer problem is pure lag, I did an FPS check on my uber game machine and searching all results is like 5 fps from 38 fps
I found if I pause the bot when it opened the market and then opened the market category for the item it worked. But then fails when it has bought all the goods of that item because there's no search box at the top. And same if you try and buy more than one type of item.
turringtest
Senior Boarder
Posts: 111
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#49804
Re: Functions stopped working 7 Months, 2 Weeks ago Karma: 646
Auctioner was changed twice in the past month or two. Fixed it again.
Slav2
Admin
Posts: 13807
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
ICQ#: 688042813
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#49814
Re: Functions stopped working 7 Months, 2 Weeks ago Karma: 0
I'll make tests of everything and report results..
turringtest
Senior Boarder
Posts: 111
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2018
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin